Öppna min sida på FacebookÖppna min sida på Linked InÖppna min sida på InstagramIn english

Kommentarer om min bok - Tro på dig själv och ge aldrig upp

Tack för din bok! Enkel, tydlig och häftigt, hur jag kan använda budskapen både hemma till exempelvis renoveringen eller på jobbet för att nå framgång. En bok med tydliga verktyg som bara efter några dagar gett resultat hemma och på jobbet. Den kommer läsas om och om igen!

 

Vilken bok!!! Jag har varit på en hel del föreläsningar, med olika föreläsare i mina dar och denna bok sammanfattar allt!! Jag ska läsa den direkt igen, för att förankra mina nya vanor. Keep it simple!! Tack Morgan för att du skrev den. Ser fram emot en uppföljare.

 

Jag bara skrattar när jag läser Morgan Johanssons fantastiska bok. Allt han skriver om är just det jag jobbat med, med mig själv. Jag läser till Livscoach och de smarta övningarna som finns i boken är klockrena. Om du får tid och vill bli inspirerad, läs boken. Den har stora bokstäver, fina bilder, plats för anteckningar och är lättläst. Denna kommer alla klara läsa. Nu har du, jag och alla andra möjlighet att ändra utfallet av vårt eget liv, tack vare Morgans raka och kloka värld.

 

Tack för en helt fantastisk bok, jag läste den igår! Den sammanfattar precis allt man behöver för att ta tag i saker och komma vidare. Jag känner mig heltaggad.

 

Jag tycker den är väldigt bra och inspirerande. Den kommer jag plocka fram flera gånger.

 

Tack Morgan för en fantastisk bok! Jag älskar ditt enkla och konkreta sätt att ge verktyg som ger snabba resultat. Har provat några av dem redan och det är häftigt att se att jag fått mer gjort på kortare tid än vanligt. Mer tid till det jag vill göra, är framgång för mig. Stort tack.

 

Morgan Johansson, jag har precis börjat läsa din bok! Tack säger jag bara. Riktigt bra verktyg! Från hjärtat är den skriven och det märks, när du sätter dina ord. En investering i sitt liv!

 

Har precis läst klart din bok! Måste bara säga att du verkligen har lyckats. Du har fått med alla de viktiga bitarna i en och samma bok. Kortfattat och lättläst. Det gillar jag.

 

Igår var jag sjukt trött  Men vad gör jag? Jo... Jag gick på föredrag/utbildning med alltid lika fantastiska Morgan Johansson och passar även på att köpa hans bok. Kommer hem och ska bara "skumma lite" i boken innan jag ska sova.  Men det gick inte som planerat... Boken utläst och jag utan sömn. Men vad gör det när man är inspirerad, påfylld med energi och taggad till max. Det gjorde du riktigt bra Morgan!

 

 

 

Morgan Johansson

manadensnyckel.png

Dagens citat

" Den kloke är långsam i sitt tal och snabb i sin handling "

OK